Tools

Dit zijn verschillende methodieken waaruit ik onderdelen selecteer die jou helpen jouw doel te bereiken en /of jouw coachvraag te beantwoorden.

RET/Drijfverenonderzoek/Communicatiestijlen/Narratieve stroming/ NLP/Theory van Lundberg/hart-doelen/ Toekomst schrijven/systemische werken/Equine assisted coaching/Joharivenster/Reflectiemodel van Korthagen/Artful wishdom/Leerstijlen volgens Kolb/big5 persoonlijkheidstyperingen/Lemniscaat lopen/Voicedialogue/Organisatie of Systeemopstellingen/ doorbreken van oude gedragspatronen.

Sommigen methodieken zijn wellicht bekend, misschien heb je  er weleens van gehoord,  of zijn ze allemaal nieuw, tijdens het opstellen van het coach/veranderplan zetten we verschillende, bij jou passende, methodieken in zodat jij jouw doelen kunt gaan bereiken.

Het toevoegen van de paarden aan jouw coachtraject, is een krachtigmiddel dat zorgt dat we snel en effecient werken aan wat echt belangrijk is. Lees bij Equine assisted Coaching wat het precies inhoudt en hoe dit voor jou kan werken zelfs als je paarden verschrikkelijk vindt of groot en indrukwekkend!

Lees hier meer over de verschillende methodieken.

coach-407290_1280

 

Coachen met paarden, terug in balans!