Individueel

Individuele coaching

Heb je een coachvraag? Wil je verandering? Prive of op werk?

Zijn er dingen waar je tegenaan loopt?

Zijn er zaken die je bezig houden? Je lijkt er maar niet uit te komen?

Patronen in je leven die zich vaak herhalen? Ook al had je je voorgenomen het nooit meer zo aan te pakken.

Wil je anders met dingen om gaan of dingen veranderen ?ron en uniesto

Een veranderingstraject begin je niet zomaar, het belangrijk te weten wie jou daar het beste bij kan ondersteunen?

Ik geloof  dat dit antwoord en alle andere oplossingen voor jouw vraag, in jou zitten! Talenten , die je mogelijk nog niet gebruikt, gewoon weg omdat het niet “echt nodig” is geweest.

Ervaar je belemmeringen om nieuwe talenten in te zetten, of misschien weet je helemaal niet precies wat je in de weg zit om vooruit te komen. Het is niet nodig om precies te weten wat je wilt, bewustworden van je coachvraag/einddoel is een onderdeel van de coaching.

Een belangrijke factor voor jou succes  is onze samenwerking. Een samenspel waarin jij je veilig genoeg mag voelen om in jouw gedachten en gevoelswereld te stappen en daarmee aan het werk te gaan!

Mijn aanpak is persoonsgericht, in het hier en nu, vanuit de combinatie Brein, Hart en Lichaam, met aandacht voor jouw omgeving, hartelijk en open, motiverend om uit je comfortzone te stappen, om via de opgedane inzichten naar een nieuw uitzicht toe te werken. bec en justdoit

Wil je weten of ik jou kan helpen bij jouw volgende stap? Bel voor een kennismakingsgesprek, vrijblijvend en kosteloos.

Ervaring met paarden is niet nodig, we gaan niet op de paarden rijden . De coachsessie vindt altijd plaats op de grond naast het paard.

Een coachsessie kan een opzichzelf staand karakter hebben.

Bij verander trajecten kan het nodig zijn om een aantal sessie achter elkaar te doen,  waarin we stapsgewijs werken, met een “werkweek” tussen de coachsessies. Op deze manier heb je de tijd om het geleerde in je dagelijks leven toe te passen.

heb je nu nog vragen over coaching, aarzel niet en bel gerust op om samen te overleggen.

Je bent van harte welkom!

 

 

Coachen met paarden, terug in balans!