Teams

Teamcoaching  met paarden is voor bedrijven op verschillende manieren in te zetten. Als onderdeel van een gezellige teamdag om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Maar ook als onderdeel van een verandertraject binnen de organisatie.

team-1015712_1280

Teamcoachings zorgen ervoor dat het team tot betere teamprestaties te komen, inzicht te krijgen in de huidige teamprocessen en de samenwerking te optimaliseren.
Teamcoaching met paarden is een  manier om  teams beter te laten samenwerken. Mensen kunnen in een team prestaties leveren die individueel onmogelijk zijn. Maar samenwerken is vaak lastig, hoe bundel je nu de krachten van een team? Hoe benut je de verschillen in het team? Wat is jouw communicatie stijl en wat is die van jouw collega’s, en wat betekent dit voor jullie samenwerking? Door meer inzicht te krijgen in jullie communicatie zijn jullie beter in staat om jullie teamdoelen te bereiken.

We werken op drie niveaus: inspireren, doorgronden en verankeren, op de website van netwerkorganisatie; Alles anderZ, staat precies uitgelegd wat we hiermee bedoelen.

network-1020332_1920

Teamcoachings ( 5 of meer personen)  worden altijd door twee coaches begeleid, dit ivm zowel de fysieke als emotionele veiligheid van de deelnemers en de paarden te kunnen waarborgen .

Belvedere Coaching verzorgt de teamcoachings momenteel vanuit de netwerkorganisatie  Alles anderZ samen met Gemma. En in samenwerking met Co Coaching met Tamara.

De netwerkorganisatie Alles anderZ  is een samenwerkingsverband waarin we gebruik maken van elkaars kerncompetentie en specifieke positioneringen. Een samenwerking waardoor  een meerwaarde voor de gezamelijke klantenkring ontstaat.

 

Coachen met paarden, terug in balans!