Workshop

Workshop ‘Body&Mind’ 2017

Algemene informatie

Wanneer: Zondag 18 juni te Zoetermeer, start om 09.30 uur en eindigd rond 16.30 uur

Waar: Zoetermeer

Kosten: € 99,- pp  (speciale eenmalige “nieuw concept”prijs! Normaal € 150,-  pp)

Inclusief: Gezonde Lunch en  drankjes en Goodybag.

De workshop wordt verzorgt door Albert de Boer (Urban Squad)en Rebecca van Roekel

Dagprogramma

  • Mindset
  • Ervaringsgerichte coaching met paarden
  • Lunch
  • Workshop lifestyle
  • Bootcamp 2.0
  • ‘Coolingdown’ & Goodybag mee

De goodybag bevat een abonnement, een kortingsbon en toegang tot een besloten facebookgroep waar we na de workshop met elkaar door kunnen gaan!

Inhoud

Gezond, energiek en gelukkig zijn. Wie wil dat nou niet? Maar waar ga je beginnen? Ga je gezonder eten? Ga je meer bewegen? Of ga je zorgen voor minder stress? Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoeveel mensen zijn er bijvoorbeeld niet met een duur abonnement bij een sportschool en maken er nooit gebruik van? Of een boekenkast vol hebben met allerlei soorten diëten die ze nog willen gaan proberen? Of inspirende boeken van goeroe’s over hoe je doelen kunt bereiken? Is het dan onmogelijk? Nee! De vraag is hoe graag wil je het.

De “brug” tussen jouw wens en het realiseren daarvan heet discipline. Er bestaat geen makkelijke weg. Het is een reis van inzichten opdoen en ontdekken wat  je onbewust tegenhoudt. Een gezonde levensstijl krijg je niet cadeau en zal je het nodige zweet kosten. Als het makkelijk was zou iedereen het toch kunnen? Wij denken dat veel mensen het vermogen zijn kwijt geraakt om als het even tegenzit  door te gaan. Deze eigenschap hebben we allemaal maar zijn ‘vergeten’ het te gebruiken. Ieder kind leert bijvoorbeeld lopen en dat gaat zoals je weet met vallen en opstaan. Eerst een paar kleine stapjes terwijl het zich ergens aan vasthoudt, dan twee stapjes los, daarna vier en dan opeens heeft het de smaak te pakken. Een kind blijft het proberen, net zo lang totdat het wel lukt. Als een kind nadat het is gevallen zou blijven zitten zou het nooit leren lopen. Wij dagen je uit om weer op zoek te gaan naar je vermogen om door te zetten. Op zoek te gaan in jezelf en aan de slag te gaan!

Minder stress, meer geluk!
Wie verlangt er niet naar om zijn doelen te behalen, je fit en sterk te voelen zowel fysiek als mentaal. Als jij hier voor open staat dan nemen wij je een dag mee op reis. Op reis naar balans in je zelf. Ga mee op reis en ontdek de beste versie van jezelf! Kom ervaren en doen!

Een dag waarin je kennis maakt met verschillende manieren om inzicht over jouw Body&Mind te krijgen. En over hoe je aan het werk kunt gaan om de balans tussen lichaam en geest te optimaliseren. Nee, het is geen ontspanningsworkshop! We gaan actief aan de slag, en zodra jouw innerlijke balans hersteld  is zul je steeds meer rust ervaren.

Kan dat in 1 dag?

Kun jij in 1 dag leren met je andere hand schrijven. Nee dat gaat niet, maar we kunnen wel een start maken. Ja, dat voelt soms een beetje onwennig, maar je zult verstaan hoe snel positieve ervaringen je in een natuurlijke flow kunnen bergen.

Na deze dag weet je wat bij jou past en kun je er zelf een vervolg aangeven. Op deze dag gaat het ons er vooral om dat je veel gaat ervaren zodat je thuis je eigen trainingschema voor je Body&Mind kunt samenstellen.

Na deze dag kun jij vervolg geven aan jouw persoonlijke doel.

Wij geloven dat jij de beste versie van jezelf kunt worden als je weer de controle hebt over de balans tussen je hoofd, hart en lichaam. Zodat je weer in staat bent om je wensen te realiseren. Wil jij aan het werk gaan om de balans te optimaliseren op weg naar je gezonde levensstijl?

Ga met ons op reis en ontdek de beste versie van jezelf! Kom ervaren en doen!

Inschrijven

Interesse? Stuur een mail naar welkom@belvederecoaching.nl  en je ontvangt meer informatie.

 

Coachen met paarden, terug in balans!